Coquilles vlees
Vers
Schoongemaakt en gewassen
Verpakt per stuk
Prijs per stuk
De naam coquilles (ook wel Coquilles St. Jacques genoemd) wordt het meest gebruikt wanneer het gaat over eten, de keuken en koken. De Nederlandse benaming is St. Jacobsschelp. Coquilles kunnen op vele manieren worden bereidt, waarvan kort en heet bakken of grillen de bekendste zijn. Heerlijk met knoflooksaus of bijvoorbeeld kreeftensaus. Grote en zachte coquilles.
Foto 1: Ons Food&Wine Harlingen
Beetje kostbare delicatesse. We hadden er vier, waarvan 2 wel erg klein. Smaak goed!
Lekker vers, wel enkeke zeer kleine stukjes in de partij. Gezien dat je hier vaak net aantal werkt i.p.v. gewicht is dit wat lastig
Super
prima, heerlijk stuk verse vis.
Ik vond ze lekker. Toch vraag ik mij af wat vers betekent bij schoongemaakte Coquilles, Vers uit de vriezer? ik weet het oprecht niet of deze uit de vriezer kwamen of niet, mijn vermoeden is van wel omdat er behoorlijk wat vocht uit kwam in het zakje.. Hoe dan ook, ze smaakten goed. Als ze uit de vriezer komen vind ik het woord vers niet terecht. Vers zou voor mij betekenen dezelfde dag uit de schelp gehaald en vooral belangrijk NIET ingevroren geweest.
Super vers
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren