Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestellen en bezorgen

 • Verpakkingswijze, Altijd vers!

  verpakkingswijze

  Voor het eerst kunt u als consument bij Eetvis.nl vis bestellen tegen groothandelsprijzen! Eetvis.nl heeft als doel vis zo vers als maar mogelijk is bij u thuis te bezorgen. Direct na de aanvoer vanaf zee wordt de vis in Harlingen verwerkt, verpakt en verzonden. Uw bestelling wordt de dag voor levering ingepakt in een waterdichte EPS BOX. Deze dozen zijn speciaal ontworpen om de producten gegarandeerd beschermd en geïsoleerd, te transporteren. Zo blijft een lage temperatuur gewaarborgd en komt de vis gegarandeerd koel en vers aan huis. Deze dozen zijn vooral hygiënisch, isolerend, waterafstotend en zeer sterk tegen stoten. Tevens zijn deze dozen ecologisch verantwoord, omdat ze gerecycled kunnen worden. Tevens garanderen wij u een gekoelde levering omdat wij gebruik maken van Ice Packs. Wat is een Ice Pack? Ice Pack is een effectief koelelement dat flexibel is en extreem lang en constant koelt. De verse vis wordt gevacümeerd, zodat het z'n versheid behoud.

 • Bewaaradvies

  U kunt uw bestelling in de vriezer bewaren op min 18 graden. De houdbaarsheid van visproducten in de vriezer kan meer dan een aantal weken zijn. Het is ook mogelijk om uw bestelling in de koeling te bewaren. Wij adviseren u om uw bestelling binnen een aantal dagen te consumeren, zodat de kwaliteit behouden blijft.

 • Bezorging door heel Nederland

  Nadat u de bestelling hebt ingevoerd en verstuurd, wordt deze per direct door ons behandeld. Wij verzenden onze bestellingen met pakketpost van PostNL. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. Als uw afleveradres zich in het noorden van Nederland bevindt dan leveren wij, in de meeste gevallen, zelf uw bestelling bij u af met één van onze koelwagens. Uw bestelling wordt dan 's ochtends ingepakt en dezelfde dag bij u afgeleverd! Eetvis.nl wordt door heel Nederland bezorgd. Ook op de Waddeneilanden!

 • Bestel- en aflevertijd

  Als u voor 11.00 uur bestelt, heeft u de volgende dag uw bestelling in huis. De afleverdagen zijn: dinsdag t/m vrijdag. Het is helaas niet mogelijk om vooraf een vaste aflevertijd te noemen. Bezorgen op een andere datum Bij Eetvis.nl is het mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een andere datum. Tijdens het afrekenen kunt u zelf de afleverdatum aanpassen door op de kalender te klikken achter de datum. Feestdagen Wij raden aan om een aantal dagen voor de feestdagen uw bestelling te laten bezorgen. I.v.m. drukte bij PostNL kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling op tijd aankomt.

 • Stel: u bent niet thuis

  Wij hopen dat u bij Eetvis.nl bestelt in de wetenschap dat er de volgende dag iemand thuis is om de bestelling in ontvangst te nemen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het een alternatief zijn om uw buren te vragen om de bestelling in ontvangst te nemen. De verpakking en koeling zijn van dien aard, dat de inhoud voldoende gekoeld blijft voor de periode van een dag, mits deze natuurlijk niet op de verwarming of in de volle zon wordt gelegd. In het uitzonderlijke geval dat de bestelling in het geheel niet kan worden afgeleverd, dan wordt deze teruggestuurd naar Eetvis.nl. Reclameren of terugstorten van de betaling is in dit geval niet meer mogelijk.

 • Minimale bestelgrootte en Bezorgkosten

  De minimale bestelgrootte bij Eetvis.nl is € 25,-. Onder dit bedrag is bestellen helaas niet mogelijk. Indien uw bestelgrootte tussen de € 25,- en € 75,- ligt, zijn de bezorgkosten € 6,75, ongeacht de vissoort of grootte van de verpakking. Alle bestellingen boven de € 75,- worden gratis bezorgd.

 • Prijzen

  In de lijst van producten, maar ook als u een product aanklikt, ziet u gelijk de prijs van dat product. In de productbeschrijving ziet u onder “details” onder meer welk gewicht (in gram of kilo) voor de genoemde prijs geleverd wordt. Omdat onze vis dagelijks vers wordt aangevoerd en er dagelijks direct vanaf de visafslag wordt gekocht, veranderen veel van onze prijzen ook per dag of per week. Onze prijzen zijn groothandelsprijzen bedoeld voor de consument. Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, wordt het gewicht aan de laagst mogelijke prijs verbonden en inkoopvoordeel wordt direct aan de eindgebruiker doorgegeven. Vandaar dat er bij ons geen “mooie afrondingen” van bedragen plaatsvinden. Een bedrag van bijvoorbeeld € 10,13 is bij ons heel gewoon.

 • Een ander afleveradres

  Indien u de vis graag op een ander adres dan uw huisadres wilt laten afleveren, dan kan dat ook. Als u zelf niet in staat bent om thuis uw bestelling te ontvangen en u bijvoorbeeld uw werkadres opgeeft als afleveradres, dan leveren wij daar af. Bij het opgeven van de bestelling via Eetvis.nl moet u dan wel dit andere afleveradres duidelijk vermelden.

 • Vragen of hulp nodig?

  Achter Eetvis.nl staat een betrouwbaar adres en wij weten alles over vis: Veltman Vis Service uit Harlingen. Ons bedrijf, sinds tientallen jaren gerenommeerd en gecertificeerd, heeft een reputatie hoog te houden wanneer het gaat om de levering van de meest verse vis, goede service en betrouwbare levering. Wie wij zijn kunt u lezen op deze site onder “wie zijn wij”. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen, dan kunt u ons mailen via info@eetvis.nl of bellen op 0517-418338. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur.