Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Vietnamese garnalen loempiaatjes

Schrijf de eerste review over dit product

Garnalen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 200 g Hollandse garnalen
• 6 vellen filodeeg (diepvries)
• 1 klein stukje prei (ca. 100 g)
• 2 teentjes knoflook
• slaolie
• 50 g wortelreepjes (rauwkost, kant-en-klaar)
• 100 g taugé
• 1 eetlepel sambal trassi
• 3 eetlepels sojasaus

Bereidingswijze:
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de prei in zeer smalle ringen. Hak de knoflook fijn. Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de wortel met de prei en de knoflook 3 minuten op een laag vuur. Voeg de taugé, de garnalen, de sambal en de sojasaus toe en warm alles nog 2 minuten door. Halveer de vellen deeg in de breedte. Leg er telkens één met de smalle kant naar je toe. Schep een lepel van de garnalenvulling onderaan in het midden van het deegvel. Vouw de zijkanten om en rol het deeg om de vulling. Leg de "loempiaatjes" op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met een beetje olie en bak ze in de hete oven in ca. 20 minuten lichtbruin. Lekker met loempiasaus.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren