Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Victoriabaarsfilet met peterselie-pesto

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g)
• 2 zakjes verse peterselie (a 30 g)
• /2 zakje pittige kaas geraspt (a 100 g)
• 9 eetlepels olijfolie extra vierge (fles a 500 ml)
• 2 schaaltjes victoriabaarsfilet (a ca. 225 g)
• 1 ciabatta (voorgebakken Italiaans brood)
• 800 g tomaten

Bereidingswijze:
Oven voorverwarmen op 200 °C. Pijnboompitten in droge koekenpan kort roosteren. Peterselie, pijnboompitten, kaas en 5 el. olie met staafmixer, keukenmachine of vijzel tot dikke pesto mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Folie bestrijken met 2 el olie. Vis in 4 stukken verdelen en op folie leggen. Pakketjes dichtvouwen en in oven in 10 min. gaar laten worden. Brood volgens gebruiksaanwijzing bakken. Tomaten wassen, in partjes snijden, besprenkelen met olie en op smaak brengen met zout en peper. Vispakketjes serveren met pesto, brood en tomatensalade.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren