Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging. Uw bestelling kunt u ook bij ons afhalen in Harlingen, dit scheelt u verzendkosten.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Tongschar met polderpuree, groene bonen en Oud Brugge

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 4 tongscharren
• 4 grote polderaardappelen
• 50 g groene boontjes
• 50 g erwten
• 50 g tuinbonen
• 50 g snijbonen
• 1 bonenkruid
• 20 g zure room
• 100 g broodkruim
• 100 g Oud Brugge
• 300 g boter
• peper en zout

Bereidingswijze:
Fileer de tongschar Maak al de boontjes schoon, blancheer en koel nadien in ijswater. Meng de boontjes met wat gesmolten boter en het versnipperde bonenkruid. Kruid met peper en zout. Plaats de aardappelen met schil gedurende 1 uur in de oven aan 200°C. Snijd in twee en haal de pulp eruit. Meng de pulp met 150 g boter en de zure room tot een gladde puree. Cutter de Oud Brugge samen met 100 g boter en het broodkruim. Bestrijk de tongscharren met de kaaspanade. Plaats in de oven gedurende 9 minuten aan 180°C. Leg de tongschar in het midden van bord met verdeel daar rond de puree en bonen op een speelse manier.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren