Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Tongschar met groene kool en spek

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 8 tongscharfilets
• 12 bladen groene kool
• 8 reepjes fijn gesneden vers spek
• 8 aardappelen
• 5 dl visfumet
• 1 dl room
• 100 g malse boter
• kervelpluksels
• peper en zout 1.

Bereidingswijze:
Blancheer 8 koolbladen in 5 dl gezouten water. Kook de aardappelen beetgaar in gezouten water. 2. Kruid de tongscharfilets met peper en zout, leg er een geblancheerd koolblad op samen met een reep spek en rol ze op. 3.

Saus: kook 5 dl visfumet met 5 dl van de groenekooljus tot de helft in, voeg de room toe en laat verder inkoken tot sausdikte. Werk de saus af met 50 g boter en breng op smaak met peper en zout. 4. Snij de aardappelen in schijven en bak ze in 50 g boter. 5. Stoom de visrolletjes 5 minuten (afgedekt met plastiekfolie) in de oven op 200°C of in een stoommandje. 6. Leg een koolblad op het bord, schik de gevulde tongscharrolletjes erop en lepel de saus erover. Schik de gebakken aardappelen ernaast en versier met kervelblaadjes.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren