Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Sushi met Hollandse garnalen en wasabimayonaise

Schrijf de eerste review over dit product

Sushi

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 200 g Hollandse garnalen
• 240 g sushirijst
• 280 g water
• 35 g rijstazijn
• 20 g suiker
• 5 g zout
• nori (vellen gedroogd zeewier)
• 2 eetlepels mayonaise
• 1 theelepel wasabi

Bereidingswijze:
Spoel de rijst zorgvuldig tot het water helder is, vul aan met water tot een totaalgewicht van 520 g en kook in de rijstkoker. Verhit azijn, suiker en zout, voeg het mengsel bij de rijst en zorg dat de vinaigrette volledig verdeeld is onder de rijst. Laat vervolgens afkoelen tot lauwwarm. Druk de rijst in een sushivormer (te koop in de Aziatische speciaalzaak) of vorm met de hand gelijkmatige balletjes van ongeveer 20 g en druk licht plat aan de bovenzijde (zodat de garnalen blijven liggen). Meng de garnalen met de mayonaise en de wasabi en schik op de rijstbolletjes. Verwijder de rijst uit de vormer en bind er een op maat gesneden algenblad rond.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren