Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging. Uw bestelling kunt u ook bij ons afhalen in Harlingen, dit scheelt u verzendkosten.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Snoekbaarsfilet met ravioli van ui, knoflook en basilicum

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:

• 4 plakjes Chaource kaas
• olijfolie
• fijngesneden bieslook
• peper
• zout
• 4 stukken snoekbaars van 150 gram
• boter
• 8 raviolivellen
• 2 uien
• 2 tenen knoflook
• 2 takjes basilicum
• 1 dl room
• 1 eierdooier
• 1 halve courgette
• boter
• fleur de sel

Bereiding:
Leg de stukken vis op een bakplaat. Doe er een klontje boter op en gaar ze 5 minuten in een oven van 180 graden. 
Snijd de uien, de knoflook en de basilicum klein en stoof ze gaar in de room. Laat afkoelen. Bestrijk de raviolivellen met eierdooier en leg er een hoopje uienmengsel op. Bedek met een tweede velletje en plak goed dicht. Steek ze rond uit. kook ze gaar in ruim water met zout. Snijd de courgette in kleine blokjes en stoof ze gaar in wat boter en fleur de sel. Leg de courgette in het midden van de borden. Daarop de snoekbaars en daarop de ravioli. bedek met de plakken kaas en laat in de oven smelten. Giet er wat olijfolie over en bestrooi met peper, zout en bieslook.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren