Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging. Uw bestelling kunt u ook bij ons afhalen in Harlingen, dit scheelt u verzendkosten.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Zeetong Mediterranee

Schrijf de eerste review over dit product

Zeetong Mediterranee

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 12 zeetongfilets
• 2 vleestomaten
• 2 venkelknollen
• 50 g peultjes
• 1 bosje lente-uitjes
• 2 eetlepels olijfolie extra vierge
• 1 theelepel peperkorrels
• 1 snufje zout• scheutje Pernod

Receptuur
Maal de peperkorrels fijn en wrijf de tongfilets daarmee in, samen met een snufje zout. 
Bak de filets zonder olie of boter net gaar. 
Snijd de venkel in repen en kook ze in een bodempje water met zout. 
Pureer de venkel met 1 el olijfolie in een blender en breng op smaak met peper en zout. 
Snijd de lente-uitjes in dikke ringetjes. Snijd de tomaten in kleine blokjes. 
Verhit de resterende olie en laat de lente-uitjes en de peultjes hierin 3 minuten garen op een laag vuur. 
Verdeel de venkelpuree over vier warme borden en schep de tongfilets erop. 
Besprenkel de vis met Pernod en garneer de vis met de peultjes, de lente-uitjes en de blokjes tomaat. 

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren