Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Pittige gamba's met mangodressing

Schrijf de eerste review over dit product

Gerecht voor 4 personen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 12 gepelde gamba’s (rauw)
• 1 limoen
• 1 rijpe mango
• 1 eetlepel verse koriander
• 75 gram waterkers of veldsla
• 2 tenen knoflook
• 3 eetlepels (chili) olie
• zout en peper

Bereidingswijze:
Boen de limoen schoon en rasp 1 theelepel groene schil dun af. Pers de limoen uit. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne plakken van de pit. Pureer de helft van de mango met het limoensap, de limoenrasp en ½ eetlepel koriander tot een gladde saus. Verwijder de harde steeltjes uit de waterkers. Verdeel de waterkers en de plakken mango over 4 bordjes. Pel de tenen knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Verwarm de olie in een koekenpan en fruit de knoflookplakjes even heel zachtjes tot ze gaan geuren. Leg de gamba’s in de pan en bak ze al omscheppend zachtjes 2-3 minuten tot ze mooi roze zijn. Leg de gamba’s op de waterkers en schep er een lepel mangodressing over. Garneer met de rest van de korianderblaadjes. Geef de rest van de dressing erbij.

Lekker met ciabatta.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren