Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Pidesandwich met gegrilde pangasius en kruidensalade

Schrijf de eerste review over dit product

Pidesandwich met gegrilde pangasius en kruidensalade

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 1 turks brood
• 6 eetlepels olifjolie
• 2 teentjes knoflook, geperst
• 500 g pangasiusfilets, in stukken
• 2 theelepels balsamicoazijn
• 8 worteltjes
• 1 eetlepel citroensap
• 75 g rucola of veldsla
• 2 eetlepels verse munt, grof gehakt

Bereidingswijze:Snijd de pide in vier gelijke stukken en snijd ze open. Rooster de snijvlakken in een hete grillpan. Bestrijk ze na het grillen met een mengsel van 2 eetlepels olijfolie, knoflook en zeezout. Wrijf de pangasiusfilets in met balsamicoazijn en 2 eetlepels olijfolie. Rooster de visfilets in een hete grillpan in 4-6 minuten goudbraan en gaar. Keer ze halverwege. Schil de wortels met een dunschiller en schaaf ze met de dunschiller in lange plakjes. Klop het citroensap met de laatste 2 eetlepels olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep de wortel, rucola en munt erdoor. Verdeel de salade en de vis over het brood en leg de bovenkanten erop.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren