Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Oosterse tijgergarnalen met tomaat en kokos

Schrijf de eerste review over dit product

Wokgerecht voor 4 personen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 500 gram (diepvries) gepelde tijgergarnalen
• 2 eetlepels olie
• 1 ui (dunne partjes)
• 2 tenen knoflook (fijngehakt)
• 2-3 theelepels sambal badjak of Indiase currypasta
• 6 Tasty Tom tomaten (in stukjes)
• 100 ml kokosmelk
• (zee)zout en versgemalen zwarte peper
• 2 eetlepels verse korianderblaadjes

Bereidingswijze:
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de sambal erdoor en bak deze nog 1 minuut mee. Schep dan de tomaten erdoor en roerbak de ingredienten 3-4 minuten tot het een dikke, rulle saus wordt. Voeg de garnalen toe en schenk de kokosmelk erbij. Verwarm het gerecht nog 2-3 minuten op matig vuur en breng het op smaak met zeezout en peper. Strooi de koriander er op het laatste moment over. Lekker met rijst en broccoli. Tip: strooi met de koriander ook 1-2 eetlepels seroendeng over de garnalen. Besprenkel wat limoensap aan het einde over het gerecht.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren