Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Mediterrane gamba's met knoflook en citroen

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 2 personen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 4 sjalotjes
• 1 rode peper
• 1 teentje knoflook
• 1 ½ citroen
• 5 sprietjes bieslook
• 3 el olijfolie
• 10 gamba's
• zout, versgemalen peper

Bereidingswijze:
1. Pel en snipper de sjalotjes. Maak de rode peper schoon, spoel onder de kraan de zaadjes eruit en hak fijn. Pers het teentje knoflook. Was 1 citroen en snijd deze in 6 partjes. Pers de halve citroen uit. Knip de bieslook fijn.
2. Pel de garnalen
3. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de sjalot met rode peper en knoflook 2-3 min.
4. Voeg de gamba’s toe en bak deze in 3 min. op hoog vuur roze en gaar. Blus af met citroensap en breng op smaak met zout en peper.
5. Verdeel de gamba’s over 2 borden en garneer het gerecht met bieslook en partjes citroen.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren