Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Lasagne van rode poon met Brugse Blomme, couscous en een coulis van paprika

Schrijf de eerste review over dit product

Gerecht voor 4 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 4 rodepoonfilets
• 2 schijfjes Brugse Blomme
• 300 g gekookte couscous
• 40 g zwarte rozijnen
• 3 eetlepels rode pesto
• 1/2 bot basilicum
• 1/2 bot koriander
• 1 dl olijfolie
• 4 rode paprika, geschild
• 1 sjalot
• 1 dl kippenbouillon

Bereidingswijze:
Bak de rodepoonfilets langs beide kanten kort aan in een hete pan. Haal de vis uit de pan. Leg een rodepoonfilet op een geboterde ovenschotel, smeer wat rode pesto op de vis, leg er de schijfjes Brugse Blomme op, twee blaadjes basilicum gevolgd met nog een visfilet. Voor de saus Stoof de fijngesneden sjalot aan in wat olijfolie. Voeg de paprika in stukken erbij en laat een 5 tal minuten sudderen. Bevochtig met de kippenbouillon, plaats een deksel en laat 5 tot 10 minuten inkoken. Mix de saus glad. Bevochtig de couscous met 1/2 l kokend water, voeg olijfolie, krenten en koriander toe. Laat de couscous zwellen tot al het vocht verdwenen is. Plaats de rodepoon nog 3 minuten in een oven van 200°C. Leg de couscous in het midden van het bord, plaats daarop de vis. Drapeer er de saus in een fijn lijntje rond en dien op.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren