Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging. Uw bestelling kunt u ook bij ons afhalen in Harlingen, dit scheelt u verzendkosten.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Harderfilet, vers, met huid 180 - 200 gram, Waddengoud

Schrijf de eerste review over dit product

Harderfilet, vers, met huid

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,81
-+

Details

Harderfilet, met huid

Vers gefileerde harder
180 - 200 gram per filet
Verpakt per stuk, ± 180 - 200 gram
Prijs per 180 - 200 gram

Harder wordt ook wel "de witte zalm" genoemd: een stevige zeevis waarmee, gebakken of in stoofschotels, goed gecombineerd kan worden zoals met sinaasappelrisotto of venkel.

De harderfilet is Waddengoud gecertificeerd en wordt aangeleverd door ondere andere Max Hoogerman, visserman uit Harlingen die op kleinschalige en duurzame wijze de harder vangt. Max brengt de vis zelf bij ons langs, verser kan niet.

De Diklipharder is een typische Waddenvis die zich graag ophoudt in ondiep water waar hij de algen van de bodem graast. In Frankrijk en Engeland wordt hij gewaardeerd om het stevige vlees en de fijne smaak. Aan de Afrikaanse kust is harder een belangrijk volksvoedsel. Omdat harder alleen planten eet, valt deze vis onder de Islamitische en Joodse voedselvoorschriften. Meer informatie over deze vis vindt u op de website van de Goede Vissers (www.goedevissers.nl). Recept Snij het vel van de harderfilet op drie plaatsen in. Breng de filet op smaak met peper en zout, strooi het meeste zout over het vel. Besprenkel de vis met olijfolie. Leg de harderfilet met het vel onder in een grilpan en laat deze in vier minuten goudbruin en krokant worden. Keer de vis om en bak hem nog twee minuten. Harder smaakt goed bij aardappelen en geroosterde groenten.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren