Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Gerookte paling op lauwwarme aardappel-spinaziesalade

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 2 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 150 g gerookte palingfilet
• 400 g aardappelen, vastkokend
• 1½ eetlepel balsamicoazijn
• 1 theelepel mosterd
• 2 theelepels verse tijmblaadjes
• 3 eetlepels olijfolie
• 2 bosuitjes
• 6 cherrytomaatjes
• 150 g verse panklare spinazie
• zout, peper

Bereidingswijze:
Haal de paling een half uur voor gebruik uit de koelkast. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook de aardappelplakjes in een pan met weinig water en wat zout in ca. 5 minuten beetgaar. Klop intussen in een kom de azijn met de mosterd, tijm, olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Halveer de tomaatjes. Giet de aardappelplakjes af en schep ze warm door de dressing. Schep ook de spinazie en uiringetjes erdoor. Schep de lauwwarme aardappelsalade op twee borden en leg de plakjes gerookte paling en de tomaatjes erop. Wijntip: Vin de Pays d'Oc Sauvignon de Touraine

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren