Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Gegrilde roodbaars op Kruidencouscous

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 4 roodbaarsfilets van 150 g
• 2 citroenen, uitgeperst
• 5-6 eetlepels olijfolie
• ½ theelepel paprikapoeder
• peper, versgemalen
• 300 g couscous
• 3 bosuitjes, in smalle ringetjes
• 1 eetlepel verse munt, fijngehakt
• 2 eetlepels verse peterselie
• 5 gedroogde tomaten op olie in stukjes of reepjes
• 12 zwarte olijven zonder pit, in plakjes

Bereiding:
Besprenkel de roodbaarsfilets met citroensap. Meng 2 eetlepels olijfolie met paprikapoeder, peper en zout. bestrijk de filets met dit mengsel en laat ze even liggen. Doe de couscous in een kom,voeg 250-300 ml water toe, laat de couscous wellen of volg de aanwijzing op de verpakking. (De couscous kan warm of koud als salade geserveerd worden.) Rooster de visfilets in een hete grillpan mooi bruin en net aan gaar, ca. 3 minuten per kant. Meng intussen de rest van het citroensap met 3-4 eetlepels olijfolie en schep deze dressing met de bosuitjes, munt, peterselie, tomaten en olijven door de couscous. Serveer de couscous met de roodbaarsfilets erop. De roodbaarsfilet kan ook worden gegrild onder een hete ovengrill of op de barbecue.

Wijn:
Een Pinot Noir d'Alsace is een lichtrode wijn met body en dat gaat goed samen met de Afrikaans getinte roodbaars

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren