Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Gegrilde kabeljauw met roergebakken groenten

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 4 kabeljauwfilets (150 gram per stuk)
• 6 eetlepels olijfolie
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel citroensap
• 1 aubergine
• 1 courgette
• 1 rode ui
• 1 venkel
• 1 rode paprika
• 1 theelepel fijngehakte tijm (vers of diepvries)
• 1 theelepel fijngehakte rozemarijn (vers of diepvries)
• 1 citroen
• peper en zout

Bereidingswijze:
Spoel de kabeljauw af onder koud stromend water en dep deze droog. Maak een marinade van 4 eetlepels olijfolie, peper, zout, een geperst teentje knoflook, balsamicoazijn en citroensap. Zet de vis 15 minuten in deze marinade. Snijd intussen de aubergine en de courgette in plakken en pel de ui en verdeel deze in ringen. Schaaf de venkel in smalle repen. Snijd de paprika in grote stukken. Verwarm de grill voor. Roerbak alle groenten 8-10 minuten in de rest van de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de tijm en rozemarijn erover. Bedek de bakplaat in de oven met een vel aluminiumfolie. Leg de visfilets op de bakplaat en gril de vis op 10 cm afstand van de warmtebron, afhankelijk van de dikte van de filets 5-8 minuten. (De vis is gaar als het visvlees gemakkelijk loslaat wanneer er met een vork in het dikste deel van de filets geprikt wordt.) Serveer de vis op een bedje van roergebakken groenten en garneer met partjes citroen.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren