Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Gebakken meerval met citroen-peterseliejus

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 2 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 2 meervalfilets van 150 g
• sap en rasp van 1 citroen
• zeezout, gemalen
• 2 eetlepels olijfolie
• 1 eetlepel kappertjes
• 2 eetlepels verse (platte)
• peterselie, gehakt
• ½ theelepel mosterd

Bereiding:
Besprenkel de meerval met 1 eetlepel citroensap en strooi er zeezout over. Verhit de olie en bak de visfilets 2-3 minuten per kant. Schep de vis uit de pan en houd de filets warm onder aluminiumfolie. Voeg de citroenrasp en de rest van het sap bij het bakvet en laat dit 1 minuut koken. Schep de kappertjes, peterselie en mosterd erdoor en voeg peper naar smaak toe. Leg de meerval op warme borden en schep de jus erover. Serveer met gekookte aardappels, worteltjes en peultjes. Lekker met mediterrane puree: aardappelpuree met geperste teentjes knoflook, gehakte rozemarijn of basilicum en stukjes gedroogde tomaat op olie. Wijn Een witte Bergerac is fris, fruitig en bescheiden van smaak. Dat past precies bij deze meerval

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren