Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Gebakken inktvis met een gazpacho van Brugse zot en flinters van Gandaham

Schrijf de eerste review over dit product

4 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 2 grote inktvissen
• 100 g Gandaham
• 3 teentjes look in fijne plakjes gesneden
• 1 limoen
• 1/2 courgette
• 1/2 komkommer
• 1/2 kleine ui
• 8 rijpe tomaten
• 1 dl kippenbouillon
• 1 snee wit brood
• 1 eetlepel tomatenpuree
• 1/2 flesje Brugse Zot (blond)
• 1/2 dl olijfolie
• een drupje tabasco
• 2 takjes koriander
• 2 takjes basilicum
• grof zeezout

Bereidingswijze:
(15 + 10 minuten)
1. Snijd de ui, courgette, komkommer, tomaten en wit brood in kleine stukken. Marineer gedurende 2 uur met de tabasco, grof zeezout, bier, kippenbouillon en tomatenpuree. Mix alles in een blender en steek door een grove zeef.
2. Bak de inktvis gedurende 3 min langs elke kant in een hete pan met wat olijfolie. Werk af met grof zout, peper en wat limoensap.
3. Snijd de Gandaham in fijne reepjes. Hak de koriander en de basilicum en meng door de olijfolie.
4. Giet de gazpacho in een bord, een tas of een glas. Snijd de inktvis in ringen en verdeel over de soep. Werk af met de kruidenolie en de Gandaham.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren