Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging. Uw bestelling kunt u ook bij ons afhalen in Harlingen, dit scheelt u verzendkosten.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cocotte van kabeljauw met prei, truffel, comtekaas en gevogeltebouillon met sherry

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden: 
• 2 dl gevogeltebouillon
• 2 sjalotten
• 1 dl droge sherry
• 1 verse truffel
• 600 g kabeljauwfilet
• 1 preistengel
• zout
• pepe
• 2 sneetjes comtékaas
• 100 g deeg voor wit brood

Bereiding:
Laat de gevogeltebouillon met de versnipperde sjalotten tot 1/4 reduceren. Voeg dan de sherry en geschaafde truffel toe. Snijd de prei in dunne ringen en was ze. Neem de cocotte en leg de rauwe preiringen in het midden. Schik de kabeljauw erop en kruid hem met zout en peper. Bedek de vis met de comtékaas en giet er de bouillon rond. Plaats het deksel op de cocotte en sluit het rondom af met deeg zodat er geen damp kan ontsnappen. Gaar de vis gedurende 12 minuten in een oven van 200 °C.

Presentatie:
Haal het deksel van de pot en serveer het gerecht in de cocotte op de borden.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren