Beste klant, onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Helaas kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen voor eventuele vertraging of beschadiging.

Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Brandade van schelvis, prei en peren

Schrijf de eerste review over dit product

Hoofdgerecht voor 4 personen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
-+

Details

Benodigdheden:
• 400 g schelvis
• 6 aardappelen
• 4 schijven gedroogde Gandaham
• sap van 2 citroenen
• 1 prei
• 2 peren
• 1 dl visfumet
• 1/2 dl room
• hoeveboter
• steranijs
• groene kruiden
• olijfolie
• peper en zout 1

Bereidingswijze:
1.Versnijd het wit van de prei in gelijke stukjes (bij voorkeur paysanne) en stoof zachtjes aan in hoeveboter samen met de stukjes peer.
2. Kook de aardappelen gaar, giet af en klop met een klopper in grove stukken.
3. Pocheer de schelvis in visfumet en ontgraat volledig.
4. Voeg de gebroken vis samen met de prei en de peer toe aan de aardappelen. Breng op smaak met grof zout en peper.
5. Voor de saus: laat de fumet lichtjes inkoken en voeg een scheut room toe. Laat inkoken met een steranijs en breng op smaak met peper, zout en eventueel wat citroensap .
6. Schik de brandade in een vulring en werk af met wat gefruite prei, groene kruiden en gedroogde Gandaham. Nappeer de saus samen met wat olijfolie lichtjes rond de brandade.

  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren